Herplaatsers

Ally heeft een baasje gevonden!

naam: Ally
ras: labrador/coonhound
geboren: 2011
geslacht; Teef, gesteriliseerd
 
Ally is een gezelligheidsbeest en een ‘mensen hond’ die van knuffelen en aandacht houdt. Maar wanneer je haar naar d’r mand stuurt, gaat ze daar ook graag liggen luieren. Zoals wij zeggen, kan ze zichzelf vrij goed ‘aan’ en ‘uit’ zetten. Ze houdt van spelen en nieuwe trucjes leren. Zo kan ze kan zitten, liggen, omrollen, en high-fives geven.

Ally’s ideale uitje is als volgt: we pakken de auto, zodat ze lekker vanuit de kofferbak kan rondkijken. Eenmaal aangekomen gaan we een lang stuk wandelen. Ally is gek op wandelen, en dat doen we dan ook veel. Als afsluiter belanden we op een terrasje waar de baasjes lekker van een drankje en borrelhapje kunnen genieten terwijl Ally onder de tafel met een bak water ligt uit te blazen. Maar ook op dagen dat er geen tijd is voor een lange wandeling, schikt Ally daarin. Ze vertoont geen destructief gedrag van verveling. Als ze eenmaal gewend is aan een nieuwe plek kan ze prima een paar uur alleen zijn.

We hebben Ally goed leren kennen over de jaren, en weten dan ook goed dat we op moeten passen met kleine kinderen (<5 jaar oud), en dat ze soms wat onrustig reageert op bepaalde type mannen (voornamelijk in uniform). Wij vermoeden dat zij hier uit haar verleden een negatieve herinnering aan heeft. Ally reageert dan ook sterk op (post)bezorgers die aanbellen. Haar territoriale aard en dominant gedrag komt naar boven en ze zal ons proberen te beschermen. Wanneer de aanbeller geen postbode, maar een vriend blijkt te zijn, wordt deze overladen met knuffels en blijdschap. In een hondenpark speelt ze geregeld met honden maar zal ook proberen de andere honden te domineren. Ze kan wel bezitterig zijn over haar bal.

We hopen een plek te vinden waar mensen vaak thuis zijn, het liefste met een tuin waar ze lekker naar buiten kan. Iemand/stel/gezin waar men van wandelen en spelen houdt en de tijd kan/kunnen nemen om haar op een nieuwe plek te laten aarden.

Ally wordt via de eigenaren herplaatst.


Laika heeft een baasje gevonden!

Naam:  Laika
Ras:   Duitse herder
Geboortedatum: 26/1/2015
Geslacht: Teef
Stamboom: Nee

Laika is een gewaarborgde afstammeling van:
Vaderhond: Ike Von Renderau met stamboom nummer 1068550
Moederhond: Léco van Calistohof met stamboom nummer 1120684

Het is een speelse hond die mooi meeloopt aan de halsband. De huidige eigenaars willen ervan af omdat ze verhuizen en er is geen plaats voor Laika. Ik ga die nu regelmatig halen om haar beter te leren kennen en tot nu vind ik het een fantastische hond waar de eigen schappen van de beide ouders in terug te vinden zijn.

Laika wordt via de eigenaren herplaatst.

Bij interesse kunt u contact opnemen met de eigenaar:


Naam: Ebbi
Ras: Jack Russel
Geboorte datum: 16-04-2013
Geslacht: teef
gecastreerd / gesteriliseerd: nee
Stamboom: nee
De hond kan met andere honden: Ja
De hond kan met katten?: Nee
De hond kan alleen zijn?: Ja
De hond kan mee in de auto?: Ja
De hond kan met kinderen?: Alleen met grote kinderen
De hond kan naast de fiets?: Ja
De hond kan los lopen?: Nee
De hond is waaks?: Ja
De hond houd van zwemmen?: Ja
De hond houd trekt aan de riem?: Nee
De hond heeft een dieet?: Nee

Aanvullende informatie: Onze zoon en schoondochter hebben sinds kort een huurhuis.
Voorwaarde: Geen huisdieren. Ebbi logeert nu in ons huis.
Wij wonen in een appartement en kunnen haar niet houden.

Ebbi wordt via de eigenaar herplaatst.

Bij interesse kunt u contact opnemen met de eigenaar:

Fam. de Jager
Woonplaats: Krimpen a/d IJssel
Telefoonnummer: 0180-661740
Email: anniedejager@hccnet.nl