Doggy-daycare

Doggy-daycare

Verzorging van uw hond als u moet werken of een dagje uit wilt of even lekker uitgebreid wilt winkelen etc. en de hond/pup niet zo lang alleen kan zijn, of u de hond/pup niet zo lang alleen wilt laten.

Tijden en dagen van de dagopvang zijn in overleg. U brengt de hond voor dagopvang op een afgesproken tijd bij het Hondenparadijs. 
Daar kunnen de honden lekker spelen, rond banjeren of in de stal een plekje zoeken om te slapen. De honden zijn onder continu toezicht bij deskundige begeleiding op een afgesloten terrein.
Wanneer uw hond tijdens het verblijf moet eten, dan neemt u zelf afgepast voer mee en wordt er gezorgd dat de hond op een rustige plek kan eten en daarna kan rusten. Wanneer de hond een bench gewent is, is dat geen probleem. Er zijn benches in verschillende maten aanwezig die we kunnen gebruiken als dat nodig is. 

Dagopvang is mogelijk op maandag, dinsdag, woensdagmiddag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8.00 uur tot 19.00 uur. Wilt u de hond voor 8.00 uur ‘s morgens brengen, of ‘s avonds later halen, dan kan dat in overleg. 
Uiteraard kunnen wij rekening houden met onverwachte (verkeer e.d.) omstandigheden waardoor u er niet op de afgesproken tijd kunt zijn. Wel worden de vrijwilligers daar graag van op de hoogte gehouden. U kunt hiervoor het Whats-App nummer gebruiken (06-41047947)

Kosten: €2,00 per uur.

Let wel dat de hond aan de volgende eisen moet voldoen:
– Volledig ingeënt. (dus ook tegen kennelhoest e.d.)
– De hond moet voorzien zijn van een Chip.
– De hond mag niet agressief zijn.

Beter dan alleen thuis zitten…
<p><script type="text/javascript" src="https://form.jotformeu.com/jsform/83583215214352"></script></p>